Kovoslužba

O nás





Jsme středně velká servisní organizace, vzniklá po privatizaci jako pokračovatel Kovoslužby a.s. Po této firmě s dlouholetou tradicí jsme "zdědili" bohaté zkušenosti a ty nejlepší odborníky v oboru oprav domácí elektroniky. Jako pokračovatel Kovoslužby máme kvalitní profesionální vybavení a měřící přístroje. S těmito předpoklady můžeme kvalitně opravovat široký sortiment přístrojů.

Kromě pozáručních oprav provádíme záruční opravy výrobků Philips a přístrojů se záručním listem dovozce HP-Tronic     ( Hyundai, Gogen, Luxtronic, Goddess, Gallet, ETA a další ) . S těmito firmami jsme v nejužším kontaktu, s jejich podporou a dodávkami náhradních dílů můžeme realizovat opravy v těch nejkratších možných termínech. Naše obchodní oddělení úzce spolupracuje se servisním, takže se nám podařilo vytvořit sortiment výrobků a sestav domácí elektroniky s minimální poruchovostí a ideálním poměrem nabízeného komfortu a ceny.

Díky naší velké devize, co se týče servisního vybavení, dobrého pracovního kolektivu a široké klientely zákazníků, se nám podařilo udržet ceny za inflací, což vede spolu s kvalitou oprav a citlivým přístupem personálu ke spokojenosti našich zákazníků, která je naším prioritním cílem.


Domů O nás Servis Prodej Provoz Kontakt